Fibaro Blind Control Insert (ролетни)

FIBEFGR-222
Fibaro
5.270мкд
Вклучено ДДВ: 804мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Овој модул служи за контрола на завеси, ролетни, гаражни врати и други инсталации кои користат монофазни AC мотори. Уредот е мал и се вградува позади постоечкиот прекинувач со што се задржува функционалноста на прекинувачот. Овој уред покрај прецизното позиционирање овозможува и мониторинг на потрошувачката на електрична енергија. За функционирање на уредот покрај фазата во инсталацијата потребна е и нулата.

Уредот се вградува во веќе постоечка автоматизација кај уредите и само ви овозможува далечинска контрола на истите.

Веб страната користи cookies.