Сонда за Heatit термостат

HEA_5430109
Heatit
2.040мкд
Вклучено ДДВ: 311мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка

Сондата е идеална за мерење на подната температура при подно греење. Истата е додаток за Heatit термостатот.

  • NTC 10kOhm @ 25°C 
  • Должина: 3m

Веб страната користи cookies.