Надворешна сонда за температура

SEC_SES001NTC
Secure
789мкд
Вклучено ДДВ: 120мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Сонда за отчитување на температура. Се користи во комбинација со Secure Wall Switch за контрола на бојлер и други уреди до 3.5kW. Сондата се поврзува со уредот и се вменува во внатрешноста на бојлерот со што вие добивате увид во температурата на водата во бојлерот на вашиот телефон. Со помош на оваа информација вие во секое време и секаде ќе знаете дали имате топла вода и дали да го вклучите бојлерот.
Веб страната користи cookies.