Danfoss термостат

DAN_RS-Z
Danfoss
6.483мкд
Без ДДВ: 1.167мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Овој Z-Wave уред се користи како централен термостат со вграден сензор за температура. уредот сам по себе ја мери температурата и истата ја доставува до централниот контролер. Преку контролерот и останати Z-Wave уреди се контролира греењето и ладењето. На предниот панел има две копчиња за поставување на посакуваната температура.

Од горната страна постои уште едно копче чија функција ја дефинира самиот корисник во контролерот.

Веб страната користи cookies.