Philio Relay Insert 2 * 1.5 KW with Power Meter

PHIEPAN04-1B
Philio
4.705мкд
Вклучено ДДВ: 718мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Реле прекинувачот на Philio служи за контрола на два уреда со моќност до 1.5кW. Уредите можат да се контролираат преку апликација или локално преку прекинувач. Покрај фаза потребно е и нула за овој уред да функционира.

Уредот ја мери потрошувачката на енергија.

Веб страната користи cookies.