Everspring Siren

EVR_SE812
Everspring
4.150мкд
Вклучено ДДВ: 633мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Сирената има звучна и визуелна нотификација. Овој уред се вградува во системите најчесто во комбинација со сензор. Сирената произведува гласен звук и трепкачко светло, со што сите во околината ќе бидат информирани дека алармот е вклучен. Таа може да се вклучи доколку се активира детекторот за чад, се отвори прозор без дозвола итн. Постои и можност да се постават повеќе сирени на истиот систем со што ќе се покрие поголемо подрачје. Има две нивоа на гласност 90dB и 100 dB. Напојувањето е батериско или со адаптер. Доколку се користи батериското напојување сирената ќе ве извести кога векот на батериите е при крај.
Веб страната користи cookies.