Aeotec Recessed Door Sensor

AEO_ZW089
Aeon Labs
4.950мкд
Вклучено ДДВ: 755мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Овој сензор е најмалиот сенор за детекција на отворена врата на пазарот. Сензорот се инсталира во самата врата со помош на мала дупка и е сосема невидлив. 

Уредот се напојува со батерија

Веб страната користи cookies.