Melissa Climate

Melissa
6.800мкд
Вклучено ДДВ: 1.037мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Melissa ви овозможува комплетна контрола на вашиот клима уред преку мобилен телефон од било која локација.

Имајте константен увид во моменталната температура и влажност во вашиот дом.

Инсталација во 4 едноставни чекори:

 • Уредот се поврзува во струја со помош на адаптерот.
 • Се симнува апликацијата која е бесплатна и достапна за Андроид и iOS
 • Се поврзува уредот со домашната Wi-Fi мрежа
 • Се поставува моделот на клима уред.

Пакување:

 • Melissa уред
 • адаптер за напојување
 • корисничко упатство
 • двојнолеплива трака

Јазици:

      Bulgarian, English, German, Spanish, Polish, Swedish, Romanian, Greek, Estonian, Turkish,      Norwegian, Italian, Rusian, Latvian, Danish, Lithuanian, Finnish 

Компатабилност:

       Melissa може да контролира секоја клима која користи инфрацрвен (IR) сигнал.

Сензори:

 • инфрацрвен сензор 
 • сензор за температура
 • сензор за влажност 

WiFi мрежа:

     Wi-Fi 2.4GHz b/g/n

Димензии и тежина:

 • Melissa: 10,4 cm x 10,4 cm x 2 cm, 140 грама
 • Пакување: 17,3 cm x 13,3 cm x 5,5 cm 

Потрошувачка:

      <5W

Потребно е:

 • Интернет пристап
 • Melissa апликација на мобилниот телефон iOS 8 или понов, или Android 4 или понов. 

Гаранција:

      2-години 

Слични производи

Веб страната користи cookies.