LED Панел 60х60

1.695мкд
Без ДДВ: 305мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • LED Панел
  • 1 година гаранција
  • Моќност: 42W
  • Напојување: 220V
  • Боја на светлина: 6000K (Бела)
Веб страната користи cookies.