LED Неонка 90цм

144мкд
Без ДДВ: 26мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • LED Неонка
  • Должина: 60cm
  • Моќност: 14W
  • Напон: 220V
  • Боја: 4000K (бела) и 6000К (ладно бела)
  • Не се потребни: пригушница и стартер
Веб страната користи cookies.