LED Неонка 60cm

119мкд
Без ДДВ: 21мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • LED Неонка
  • Должина: 60cm
  • Моќност: 9W
  • Напон: 220V
  • Боја: 4000K (бела) и 6000К (ладно бела)
  • Не се потребни: пригушница и стартер


Веб страната користи cookies.