LED Rigid Bar 76 д/м 200V

127мкд
Без ДДВ: 23мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • ЛЕД Тврда лента со јачина од 76 диоди на метар.  
  • Волатажа: 220V DC  
  • Боја: 6000К (Ладно Бела)  
  • Заштита: IP44
  • Пластична кутија (не се витка)
Веб страната користи cookies.