LED Лента 220V

100мкд
Без ДДВ: 18мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • LED Лента на 220V
  • Без трафо, работи на 220V (потребен е конектор)
  • до 30м должина со еден конектор
  • Моќност: 4.8W/m
  • Боја на светлина: 3000К (топло бела) и 6000К (ладно бела)
  • Силиконска заштита
  • Погодна за надворешна употреба
Веб страната користи cookies.